The Whole Goat Handbook er en praktisk håndbok som er fylt med oppskrifter for matlaging med geit, fremstilling av ost og såpe, samt håndverksprosjekter ved bruk av geitefibre. Geiter er for tiden et av de mest populære dyrene å holde for både hobbybønder, kommersielle bønder samt medlemmer av 4-H og FFA. Å bruke produkter fra geiter krever imidlertid spesielle ferdigheter, håndtering og oppskrifter. Denne boken inneholder et vell av oppskrifter og råd, og gir deg hjelp til å håndtere geitekjøtt, som har en sterk og distinkt smak som krever tilpassede oppskrifter - noe som gjør denne boken unik, da det ikke finnes andre spesifikke kokebøker for geitekjøtt på markedet. I tillegg finner du oppskrifter på hvordan du kan lage ost med geitemelk og såpe av geitemelk. For de som har geiter for deres fiber, gir boken verdifulle anbefalinger om håndverk, strikking og veving. Med The Whole Goat Handbook vil du lære alt dette og mer til.