Land of Fish and Rice: Recipes from the Culinary Heart of China
Produktbeskrivelse
Jiangnan-region, som omfatter den moderne hovedstaden Shanghai, er kjent siden antikken som en 'land av fisk og ris.' I århundrer har lokale kokker hentet fram rikdommen fra innsjøer, elver, åkre og fjell for å skape en matlagingskunst preget av eleganse og estetikk. I 'Land of Fish and Rice' tar Fuchsia Dunlop leserne med på en reise av oppdagelse, bygget på hennes mangeårige studier av denne kulinariske tradisjonen. Boken presenterer en rekke oppskrifter, teknikker og ingredienser fra kjøkkenet i Jiangnan. Her kan du bli inspirert til å prøve klassiske retter som Beggar’s Chicken og smakfull Dongpo Pork, samt friske og enkle oppskrifter som Clear-Steamed Sea Bass og Fresh Soybeans with Pickled Greens. Den velskrevne teksten, kombinert med imponerende oppskriftbilder, gjør dette til et betydningsfullt verk som hedrer en av Kinas mest fascinerende kulinariske regioner. Verket ble tildelt 2016 Andre Simon-prisen (UK) og ble kåret til Årets kokebok i 2017 av British Guild of Food Writers.