W. W. Norton & Company

Shark's Fin and Sichuan Pepper: A Sweet-Sour Memoir of Eating in China

Shark's Fin and Sichuan Pepper: A Sweet-Sour Memoir of Eating in China

Produktbeskrivelse

I 'Shark's Fin and Sichuan Pepper: A Sweet-Sour Memoir of Eating in China' tar Fuchsia Dunlop leseren med på en fortryllende reise gjennom Kinas kulinariske landskap. Som den første vestlige personen som har trent ved det prestisjetunge Sichuan Institute of Higher Cuisine, har Dunlop gjort en uvurderlig innsats for å formidle ekte kinesisk matlavning til et bredere publikum. I denne memoarboken deler hun sine opplevelser med Kinas rike mattradisjoner, samtidig som hun konfronterer utfordringer som korrupsjon, miljøødeleggelse og grådighet. Boken tilbyr en levende skildring av det kinesiske kjøkkenet, fra det avsidesliggende Gansu-områdets landskap til den fortryllende gamle byen Yangzhou. Utgitt for over ti år siden, har 'Shark's Fin and Sichuan Pepper' forblitt en av de mest omtalte reiseskildringene, og den nye utgaven lover å være et spennende eventyr som lesere vil ha vanskelig for å legge fra seg.

Prishistorikk

Lavest
179 KR
Høyest
188 KR
Gjennomsnitt
183 KR
Median
183 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke W. W. Norton & Company
Navn Shark's Fin and Sichuan Pepper: A Sweet-Sour Memoir of Eating in China
GTIN/EAN/ISBN 9780393357745
Kategorier Bøker