Shark's Fin and Sichuan Pepper: A Sweet-Sour Memoir of Eating in China
Produktbeskrivelse
I 'Shark's Fin and Sichuan Pepper: A Sweet-Sour Memoir of Eating in China' tar Fuchsia Dunlop leseren med på en fortryllende reise gjennom Kinas kulinariske landskap. Som den første vestlige personen som har trent ved det prestisjetunge Sichuan Institute of Higher Cuisine, har Dunlop gjort en uvurderlig innsats for å formidle ekte kinesisk matlavning til et bredere publikum. I denne memoarboken deler hun sine opplevelser med Kinas rike mattradisjoner, samtidig som hun konfronterer utfordringer som korrupsjon, miljøødeleggelse og grådighet. Boken tilbyr en levende skildring av det kinesiske kjøkkenet, fra det avsidesliggende Gansu-områdets landskap til den fortryllende gamle byen Yangzhou. Utgitt for over ti år siden, har 'Shark's Fin and Sichuan Pepper' forblitt en av de mest omtalte reiseskildringene, og den nye utgaven lover å være et spennende eventyr som lesere vil ha vanskelig for å legge fra seg.