Den nyeste kokeboken fra den elskede restaurantrittningen inspirert av asiatisk og japansk mat, feirer wagamamas reiser gjennom det asiatiske kontinentet med 70 helt nye og autentiske oppskrifter. Fra hot honningstekt kylling til nudler på farten, tar wagamama deg med på en oppdagelsesreise fra restaurantens egne åpne kjøkken, samtidig som de søker etter heltene som serverer sjel til sine lokalsamfunn. Boken tar leseren med til spisesteder, gatekjøkken, kantiner og fine dining-steder. I kapitlene, som dekker hele dagen, finner du oppskrifter på banh mi, friske glassnudelsalater, varme karrierettter og kokopanko. I tillegg til frokost, lunsj, middag og sene måltider, vil du oppdage smarte oppskrifter for hvordan du kan bruke restemat, samt viktigheten av å ha et godt utvalg av sauser og tilbehør. Innenfor disse 70 oppskriftene finner du ferske, smakfulle, næringsrike og lette måltider som er ment for å gi kroppen din næring og glede.