WAGENINGEN ACADEMIC PUBLISHERS

Food quality management

Food quality management

Produktbeskrivelse

Forståelse av kvaliteten på matvarer er avgjørende, spesielt med tanke på forbrukernes økende bekymringer knyttet til helse, trygghet og bærekraftig matproduksjon. Dette legger press på aktører og interessenter innen agribusiness og matindustri til å implementere kvalitetshåndtering som en strategisk tilnærming i både produksjon og innovasjon. Boken 'Food Quality Management' presenterer kvalitetshåndtering innen matproduksjon (FQM) som et integrert konsept. Den første delen av boken kombinerer alle relevante aspekter av kvalitetshåndtering til en samlet FQM-funksjonsmodell, som danner grunnlaget for kapitlene. Videre er en techno-managerial tilnærming innebygd i innholdet. Denne tilnærmingen starter med hypotesen om at matkvalitet er et resultat av samspillet mellom matadferd og menneskelig adferd. Hovedprinsippet i denne tilnærmingen er den samtidige bruken av teknologiske og ledelsesteoretiske modeller for å analysere hvordan matsystemer og mennesker oppfører seg.

Prishistorikk

Lavest
1419 KR
Høyest
1477 KR
Gjennomsnitt
1453 KR
Median
1477 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke WAGENINGEN ACADEMIC PUBLISHERS
Navn Food quality management
GTIN/EAN/ISBN 9789086863488
Kategorier Bøker