Denne lettfattelige kostholds boken gir en grundig innføring i hvordan enkle kostholdsendringer kan hjelpe deg med å håndtere humørforstyrrelser. Hver kapittel gir innsikt i hvordan kostholdet kan brukes for å bekjempe de vanligste problemene som påvirker mennesker i alle aldre. "Good Mood Food" undersøker hvordan humørforstyrrelser kan komme til uttrykk, og diskuterer spesifikke mekanismer i kroppen, underliggende årsaker, symptomer, næringsbehov samt oppskrifter som støtter hver kategori. Boken adresserer viktige emner som hvordan forbedre energinivået, øke fokus, motstå tvangstanker, redusere angst, få bedre søvn, takle depresjon og oppnå hormonbalanse. Hver kapittel er utstyrt med 6–8 oppskrifter som er skreddersydd for å motvirke hvert problem, og avsluttes med kostholdsplaner som gjør det enkelt å inkludere stemningshevende ingredienser i hverdagskosten din. Basert på den nyeste forskningen om menneskets mikrobiom, mental helse, og sammenhenger mellom tarmen og hjernen, er denne boken en perfekt følgesvenn for alle som ønsker å forstå mer om hvordan kostholdet påvirker følelser og velvære.