Miljøforkjempere oppfordrer oss til å redusere kjøttforbruket vårt, og indisk matlaging, som i sin natur er sunn, smakfull og kjøttfri, blir raskt den foretrukne kjøkkenretningen for moderne familier. Nisha Katona har som mål å bevare den autentiske indiske matlagingen fra sin mor og bestemor, og tilpasse oppskriftene for et vestlig publikum. Boken inneholder en rekke raske og enkle oppskrifter som er både sunne og smakfulle – ideelle for dagens travle liv. Strukturert etter ingrediens for å være så nyttig som mulig, er alle ingrediensene enkle å skaffe. Nisha vever igjen sin magi og skaper fantastiske smaker med bare en håndfull nøye utvalgte ingredienser. I hvert kapittel finner du ut: * Hva du kan gjøre med røtter * Hva du kan gjøre med bønner * Hva du kan gjøre med squash * Hva du kan gjøre med kål og bladgrønnsaker * Hva du kan gjøre med linser og andre kornprodukter * Hva du kan gjøre med frukt * Hva du kan gjøre med egg og meieriprodukter. Det finnes ett vegetarisk kapittel for egg- og meieriprodukter; ellers er boken 100 % plantebasert.