Denne kokeboken inneholder mer enn 70 velsmakende oppskrifter og en rekke nyttige tips for å hjelpe mot migrenesymptomer ved å følge et middelhavsinspirert kosthold. Som en unik kokebok og livsstilsveileder gir den migrenepasienter en kostholdsmessig plan for å kontrollere anfall og radikalt forbedre helsen. Bygget på den populære middelhavsdietten, går denne spiseplanen et skritt videre enn tradisjonelle migrenefjerningsdietter, og gir personer som lever med migrene muligheten til å utvide sitt utvalg av ingredienser. Co-forfattet av helseblogger Alicia Wolf, som er skaperen av TheDizzyCook.com, og nevrolog Dr. Shin Beh, er boken fylt med informasjon. Forfatterne, som er pasient og lege i virkeligheten, har samarbeidet for å tilby ikke bare en kokebok, men også en vitenskapelig veiledning til et sunt kosthold. De har tilpasset det hjerte- og hjernevennlige middelhavsdietten spesifikt for personer som lever med migrene, for å hjelpe dem med å kontrollere symptomene. Alicia deler sin egen reise med vestibulær migrene, og hvordan hun helbredet seg selv gjennom maten hun spiste.