Denne uunnværlige kokeboken tar det eldgamle håndverket med sunn og velsmakende matlaging inn i det 21. århundre, med smaker tilpasset det moderne vestlige ganen. Med utgangspunkt i sine mange års erfaring med vegetarisk matlaging, catering og undervisning, deler Divya Alter i denne boken sine beste tips for å lage smakfulle måltider med sesongens ingredienser, alt basert på ayurvediske prinsipper. Boken gir deg en inspirerende veiledning til å oppnå optimal helse gjennom en personlig tilnærming til både livsstil og kosthold. Den inneholder 100 oppskrifter fordelt på frokoster, supper, salater, hovedretter, enkle måltider, snacks og drikker, organisert i tre sesongbaserte kapitler. I tillegg tilbyr den en ingrediensveiledning samt oppskrifter på basisprodukter som kultivert ghee, fersk ost, yoghurt, plantebaserte melketyper, dressinger, chutney og krydderblandinger. Alter presenterer også praktiske metoder for å integrere den gamle visdommen om mat i et moderne liv.