Where The River Narrows av J-C Poirier, Joie Alvaro Kent, Derek Dammann
Produktbeskrivelse
Boken "Where The River Narrows" er et imponerende verk fra den anerkjente og prisbelønte kokken J-C Poirier, kjent for sin restaurant St. Lawrence. Denne lyriske kokeboken inneholder over 125 oppskrifter som feirer de klassiske rettene fra Quebec og Frankrike. Tittelen refererer til et uttrykk fra algonquin-språket, 'kebec', som beskriver området rundt Quebec by der St. Lawrence-elven er omkranset av mektige klipper. Her begynte J-C sin kjærlighet for den nostalgiske skjønheten i fransk matlaging. I sin debutkokebok deler han oppskrifter fra både den quebeciske og franske kulturen, samt deres samspill – enten det er fra menyen til hans berømte restaurant i Vancouver eller fra hans eget kjøkken. Med vakre fotografier i hver oppskrift, gir J-C leserne et helhetlig blikk på fransk og quebecisk matlaging, med klassiske retter som Tourtière, Pot-au-Feu, Tarte au Sucre og Tarte Tatin, samt bistrofavoritter som Steak med.