I 'The Art of Calvados', tilgjengelig på engelsk for første gang, avdekker den andre generasjonens Calvados-produsent Christian Drouin de mange hemmelighetene bak den ikoniske normanniske eplebrandyen. Boken tar leseren med på en reise fra middelalderen til de fineste moderne cocktailbarene i Paris, og Drouin utforsker historien, kulturen og fortellingene om en av verdens mest bærekraftige brenneviner. Med en grundig beskrivelse av produksjonsprosessen til Calvados, vil den fascinere alle som har en spesiell interesse for destillerte drikker og fransk matlaging. I tillegg er det en utførlig redegjørelse for drinkens rolle i det sosiale, politiske, kulinariske og økonomiske livet i Nord-Frankrike, noe som særlig vil interessere historieentusiaster. Drouin legger vekt på de forskjellige måtene å nyte Calvados på, fra tradisjonell caf-calva og trou Normand til både klassiske og moderne cocktails. Mer enn 40 cocktailoppskrifter fra noen av verdens beste bartendere gir uendelig inspirasjon til miksing og eksperimentering, mens nesten et dusin enkle oppskrifter på retter med Calvados hedrer den store kulinariske tradisjonen.