Boken 'Whole Hog BBQ' er den definitive guiden til en av de mest ikoniske grilltradisjonene - Carolina-stil hakket svinekjøtt. Forfatterne, Sam Jones og Daniel Vaughn, deler sin ekspertise som tredje generasjons pitmaster ved Sam Jones BBQ og den legendariske Skylight Inn. Her presenteres mer enn 20 familieoppskrifter for storproduksjon av BBQ, tilbehør og desserter. I grillverdenen er Carolina-stil svinekjøtt kjent som en av de mest smakfulle og ettertraktede sakte kokte retten. Ingen har tidligere fortalt den definitive historien om North Carolina BBQ - før nå. Sam Jones og Daniel Vaughn deler historien om Skylight Inn, som ble åpnet i 1947, og gir trinnvise instruksjoner for hvordan man kan tilberede en hel gris hjemme. Fra byggingen av en grillpitt med betongblokker til instruksjoner om hvordan man konstruerer en brennfat, dekker de alt. I tillegg inkluderer boken en rekke klassiske familieoppskrifter som maismuffins, coleslaw, spare ribs, røkt kalkun, country-style steak, den signatur burgermenyen, og kjeks-pudding.