I 'Wildcrafted Vinegars' tar den prisbelønte forfatteren og forageren Pascal Baudar oss med på en kulinarisk reise, hvor han avdekker utrolige smaker og inspirerende oppskrifter for å lage unike, deilige eddiktyper. Boken inneholder over 100 enkle oppskrifter på rask eddikproduksjon, sylteagurk, supper, sauser, salatdressinger, drikkevarer, desserter, syltetøy og mye mer. Baudar, som allerede har utforsket gjærfermentering i 'The Wildcrafting Brewer' og melkesyrefermentering i 'Wildcrafted Fermentation', fullfører sin vilde fermenteringstrilogi med fokus på eddiksyrefermentering, samt det varierte utvalget av retter man kan lage med disse ingrediensene. Med en dyptgående tilnærming til naturen henter Baudar inn ville smaker fra urter, frukter, bær, røtter, sopp – til og med tre, bark og blader – noe som gir leserne muligheten til å oppdage en ny dimensjon av gastronomi.