Fundamentals of Quality Control and Improvement, 3rd Edition
Produktbeskrivelse
Boken "Fundamentals of Quality Control and Improvement, 3. utgave" gir en statistisk tilnærming til prinsippene for kvalitetskontroll og kvalitetsledelse. Denne oppdaterte utgaven tar i bruk moderne ideer, metoder og filosofier innen kvalitetsstyring, og presenterer en kvantitativ tilnærming til ledelsesorienterte teknikker. Den vektlegger integreringen av statistiske konsepter i kvalitetssikringsmetodene. Med en solid teoretisk forankring illustrerer boken prosedyreteknikker gjennom virkelige eksempler, og bygger broer mellom statistisk kvalitetskontroll og kvalitetsledelse. Boken fremmer en unik 'gjør det riktig første gang' tilnærming og fokuserer på bruken av eksperimentell design, sammen med Taguchi-metoden, for å utvikle produkt- og prosessdesign som tar hensyn til kundens behov, forbedrer leveringstiden og reduserer kostnadene. Andre ledelsesorienterte emner som behandles inkluderer total kvalitetsledelse, kvalitetsfunksjonsutplassering, aktivitetsbasert kostnadsberegning og balansert kostnadsstyring.