Authentic Mexican 20th Anniversary Ed: Regional Cooking from the Heart of Mexico
Produktbeskrivelse
Amerikanere har endelig oppdaget Mexicos lidenskap for spennende mat. Vi har forelsket oss i den fantastiske kombinasjonen av rike, jordnære smaker og uformell, festlig måltidsopplevelse som preger det meksikanske kjøkkenet. Likevel er vår forståelse av hvor variert og overdådig mexicansk matlaging egentlig er, fortsatt begrenset. Etter tiår med utforskning og kjærlighet til denne kulturen, har Rick Bayless sammen med sin kone Deann, laget boka 'Authentic Mexican', et nå klassisk oppslagsverk som gjør det enkelt å tilberede retter fra vår sørlige nabo. Denne omfattende kokeboken gir en helhetlig fremstilling av det meksikanske kjøkkenet, med retter som spenner fra fjørfe, kjøtt og fisk, til ris, bønner og grønnsaker. Den inkluderer også eggretter, snacks laget av maisdeig, tacos, empanadas, enchiladas og deres slektninger, tamales og moles, samt en rekke deilige desserter og drikkevarer. Her finner du uimotståelige fingermatretter som marinerte reke-tacos fra Yucatán og sprø empanadas med ost; krydret mais chowder og chorizo med smeltet ost kan sette tonen for et spesielt middagsselskap; og du vil oppdage mole poblano, kullgrillet svinekjøtt i rød-chili adobo, blant mye annet.