William Morrow & Company

Classical Turkish Cooking: Traditional Turkish Food for the American Kitchen

Classical Turkish Cooking: Traditional Turkish Food for the American Kitchen

Produktbeskrivelse

Tyrkisk mat regnes som en av verdens mest utrolige matkulturer. Med en fyldig og kompleks smakprofil plasserer den seg på nivå med fransk og kinesisk mat, mens dens enkle og sunne egenskaper gjør den til en favoritt blant mange. I boken ‘Classical Turkish Cooking: Traditional Turkish Food for the American Kitchen’ presenterer den tyrkiskfødte forfatteren Ayla Algar 175 oppskrifter på denne livlige og smakfulle maten, satt i en rik og fascinerende kontekst av tyrkisk historie og kultur. Her finner man fristende oppskrifter på kebab, pilaf, meze (småretter), dolmas (deilig fylte grønnsaker eller vinblader), supper, fisk, manti og andre pastaretter, lammekjøtt, fjærkre, yoghurt, brød samt tradisjonelle søtsaker som baklava. Disse oppskriftene presenteres på en tilgjengelig måte for amerikanske kokker. Med fokus på korn, grønnsaker, frukt, olivenolje og andre sunne ingredienser gir tyrkisk mat et nytt perspektiv på kjente råvarer, samtidig som det byr på kulinariske eventyr og tilfredsstillende måltider som vil glede både familie og venner.

Prishistorikk

Lavest
249 KR
Høyest
259 KR
Gjennomsnitt
254 KR
Median
254 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke William Morrow & Company
Navn Classical Turkish Cooking: Traditional Turkish Food for the American Kitchen
GTIN/EAN/ISBN 9780060931636
Kategorier Bøker