"Egg Shop: The Cookbook" er en smakfull og imponerende kokebok i fullfarge som inneholder over 100 oppskrifter fra Egg Shop, en av New York Citys mest elskede brunch- og cocktailsteder som holder åpent døgnet rundt. For de førstegangs restaurantdriverne Demetri Makoulis og Sarah Schneider, sammen med kokk og partner Nick Korbee, er egg ikke bare en enkel og proteinrik frokostløsning; de er også en fantastisk måte å utforske den rike lokale produksjonen av råvarer, kunstnerisk kjøtt, korn og oster fra New York. Med "Egg Shop" kan hvem som helst gjenoppleve den deilige Egg Shop-opplevelsen hjemme, enten det er en rolig frokost for én eller en festlig brunch for tjue. Boken gir deg de riktige teknikkene for å tilberede egg, samt hvordan du kan integrere dem i supergode retter, fra sunn og lett til dekadent, ved bruk av friske og velsmakende ingredienser, inkludert hjemmelaget frørye-brød, kvalitetsbacon og perfekt smeltende ost. Etter å ha mestrer de mest vanlige og nyttige eggtilberedningsmetodene (som eggerøre, posjerte og stekte egg), vil Nick Korbee lede deg gjennom en verden av smak og kreativitet med egg.