Extreme Food: What to Eat When Your Life Depends on It
Produktbeskrivelse
I tradisjonen med millionbestselleren 'SAS Survival Guide', deler den tidligere SAS-faldskjermjegeren Bear Grylls, anerkjent som verdens mest berømte overlevelsesekspert, nyttige ferdigheter for å spise i naturen. Grylls forteller åpent om sine ekstreme kulinariske opplevelser: "Det er ingen vei utenom; jeg har spist noen ganske ekstreme ting opp gjennom tidene – levende taranteller, rå geiteser, elefantavføring og mye mer. I en situasjon hvor livet henger i en tynn tråd, må man legge sine fordommer til side for å holde magen fylt og energien oppe." Boken gir leserne innsikt i kunsten å sanke og tilberede smakfulle måltider rundt leirbålet, samtidig som den utforsker de mer ekstreme sidene av villmat; har du noen gang prøvd et skorpion-kebab? Det er mye å lære når det gjelder måltid i villmarken. 'Extreme Food' lærer deg alle nødvendige ferdigheter og teknikker for å takle matvarer du kanskje aldri har ansett som spiselige, samt hvordan du kan identifisere planter og dyr som kan være mer skadelige enn nyttige. I dagens verden er det essensielt å være forberedt på det uventede.