Identifying and Harvesting Edible and Medicinal Plants
Produktbeskrivelse
Den vakkert illustrerte og definitive guiden til foraging, innhøsting og tilberedning av ville planter for mat og medisin. "Identifying and Harvesting Edible and Medicinal Plants in Wild (and Not So Wild) Places" viser leserne hvordan de kan finne og tilberede over fem hundre forskjellige planter for ernæring og bedre helse. Boken inkluderer informasjon om vanlige planter som mullein (en te laget av bladene og blomstene demper hoste), brennesle (dampe bladene, og du får en smakfull rett rik på jern), vitex (kokte stilker smaker likt som mais og er rike på protein) og ville aprikoser (en infusjon laget med bladene er bra for magesmerter og fordøyelsessykdommer). Mer enn 260 detaljerte tegninger hjelper leserne å identifisere et bredt spekter av planter, hvorav mange kan brukes i matlaging Basert på mer enn tretti oppskrifter inkludert i boken. Det finnes bokstavelig talt hundrevis av planter lett tilgjengelig under føttene dine, klar til å bli innhøstet og brukt enten som mat eller medisin.