"Wine Food" er en uunnværlig guide for både vin- og matelskere, med 75 forskjellige vintyper og 250 produsenter å utforske, ledsaget av 75 oppskrifter som passer perfekt til dem. Begrepet 'vinmat' representerer en ny tilnærming til vinstilsettelse, hvor moderne vinelskere og kokker ønsker å utforske et bredere utvalg av viner og knytte dem til den rustikke, uformelle, globale maten de elsker å spise. I "Wine Food" samarbeider eieren av en naturlig vinbar og vingård, Dana Frank, med forfatter og stylist Andrea Slonecker for å presentere 75 inspirerende oppskrifter til brunch, salater, grønnsaksretter, pikniker, hverdagsmiddager og festmåltider med venner. Hver oppskrift innledes med en kort oversikt over den vinstilen som inspirerte den, der druesorter beskrives og opprinnelseslandene nevnes, etterfulgt av en kort forklaring på hvordan vinen komplementerer smaken og teksturen i retten. Dessuten gir boken anbefalinger for tre til åtte produsenter for hver vinstil som er fremhevet, noe som hjelper kokker med å finne passende viner.