Tid for å legge bort shot-glasset! Tequila har for lengst forlatt sine vårferie-klisjeer og har blitt et sofistikert globalt fenomen. Faktisk er det nå på vei til å overgå vodka og bli den mest solgte ånden i USA. Med andre ord, det er ingen bedre tid for å utforske "A Field Guide to Tequila" – den nye bibelen om denne populære spiritsorten. Enten du er en entusiast som liker å nyte en artisanal ekstra-añejo eller en margarita-elsker som er nysgjerrig på din favorittdrikk og hva som gjør den spesiell, tar "A Field Guide to Tequila" deg steg for steg gjennom alt som gjør tequila til det den er. Boken begynner med opprinnelsen til hver flaske tequila – den unike blå agaven, som for øvrig biologisk sett er mer beslektet med liljer enn kaktuser. Her finner du informasjon om livssyklusen til den blå agaven, og den komplekse prosessen med å forvandle den til alkoholholdig drikk. Fra innhøsting til damping, roasting og mer, boken gir en grundig innsikt i hva som virkelig ligger bak denne fantastiske drikken.