WORKMAN PUBLISHING

A Guide to Canning, Freezing, Curing & Smoking Meat, Fish & Game

A Guide to Canning, Freezing, Curing & Smoking Meat, Fish & Game

Produktbeskrivelse

Lær deg kunsten å bevare kjøtt på en riktig måte og opplev en uovertruffen smak når du er klar til å nyte det. Denne praktiske oppslagsboken gir deg en omfattende innføring i de viktigste teknikkene for å bevare kjøtt. Du vil bli kjent med metoder som å salte oksekjøtt, sylte vom, røyke pølse og konservere kalkun, alt uten bruk av sterke kjemikalier. Snart vil du kunne steke opp deilig hjemmelaget bacon til frokost og pakke med deg mørt jerky som et perfekt snacksalternativ på reise.

Prishistorikk

Lavest
186 KR
Høyest
208 KR
Gjennomsnitt
196 KR
Median
190 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke WORKMAN PUBLISHING
Navn A Guide to Canning, Freezing, Curing & Smoking Meat, Fish & Game
GTIN/EAN/ISBN 9781580174572
Kategorier Bøker