Glem å tenke på å returnere til jorden; David Tanis ønsker bare at du skal komme tilbake til kjøkkenet. I seks måneder av året er David Tanis kjøkkensjef på Chez Panisse, den berømte restauranten i Berkeley, California, hvor han har jobbet sammen med Alice Waters siden 1980-tallet for å skape en revolusjon innen bærekraftig amerikansk matlaging. De øvrige seks månedene tilbringer Tanis i en 1600-talls leilighet i Paris, hvor han inviterer venner og betalende gjester til intime middager, og lager mat i et lite kjøkken utstyrt med en gammel komfyr, en smule benkeplass og et knippe velbrukte gryter og panner. Denne boken er for alle som ønsker å samle venner rundt et bord og pleie samtalen. Det handler ikke om å imponere med kompliserte teknikker eller sjeldne ingredienser. Fjernt fra de prangende personlighetene på Food Network, mener Tanis at de mest tilfredsstillende måltidene – både for kokken og gjesten – ofte er de enkleste. Hjemmekokker vil enkelt kunne gjenskape ethvert måltid som er presentert i denne inspirerende boken.