Boken "Ad Hoc at Home" av Thomas Keller er en inspirerende kokebok som fremhever hjemmelagde retter med en varm, familievennlig tilnærming. Kjennetegnet av den anerkjente kokken Thomas Kellers bemerkelsesverdige talent, byr denne boken på mer enn 200 deilige oppskrifter som alle kan mestre, uansett ferdighetsnivå. Keller, som har mottatt både IACP- og James Beard-priser, tar leserne med på en kulinarisk reise gjennom amerikanske komfortretter som smøraktige kjeks, kyllingpai, New England-krabbebak og saftige kirsebærterter som minner om barndommens gleder. Denne kokeboken er inspirert av Kellers uformelle restaurant Ad Hoc i Yountville, California, hvor han skaper en atmosfære av glede og fellesskap. "Ad Hoc at Home" er ikke bare en samling oppskrifter; det er en hyllest til det enkle og deilige måltidet man kan nyte hver dag. Vær forberedt på å bli inspirert til å lage minnerike måltider som vil glede både familie og venner.