WORKMAN PUBLISHING

Basic Butchering of Livestock & Game

Basic Butchering of Livestock & Game

Produktbeskrivelse

Denne boka gir en grundig innføring i nødvendige verktøy og utstyr for slakting, samt effektive teknikker for å skjære opp kjøtt. Den viser trinn for trinn hvordan man slakter storfe, svin, kalv, lam, vilt, fjærfe og småspill. I tillegg tar den for seg viktige aspekter ved kjøttkontroll, prosessering og konservering av kjøttprodukter, noe som gjør den til en essensiell ressurs for alle med interesse for kjøttforedling.

Prishistorikk

Lavest
212 KR
Høyest
221 KR
Gjennomsnitt
217 KR
Median
217 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke WORKMAN PUBLISHING
Navn Basic Butchering of Livestock & Game
GTIN/EAN/ISBN 9780882663913
Kategorier Bøker