Vinner av IACP-prisen for Beste Bok i 2019, anerkjent som en av de Beste Kokebøkene for året av The New York Times, Food & Wine, Saveur, Rachael Ray Every Day, National Geographic, The Guardian og flere. 'Basque Country' tilbyr et unikt innblikk i en av verdens mest fantastiske kulinariske regioner, ifølge José Andrés. Den nordvestlige delen av Spania er hjemsted for den høyeste konsentrasjonen av Michelin-stjernede restauranter per innbygger i verden. Regionen er preget av en fantastisk blanding av fjell og hav, verdier og tradisjoner, som tydeliggjøres i hver munnfull av det sjelfulle kjøkkenet, fra deilige pintxos som følger med et glass vin til de sosiale og livlige måltidene servert i legendariske spisesteder. Basque Country har imidlertid vært en utfordring å utforske, skjult bak sitt unike språk og en distinkt kultur, som ofte fremstår som en gåte for utenforstående. Marti Buckley, en amerikansk kokk, journalist og lidenskapelig beboer i denne regionen, åpner nå opp dørene til denne spennende kulinariske verdenen.