WORKMAN PUBLISHING

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

Produktbeskrivelse

Slakter og skjær opp dine egne dyr på en sikker og human måte med denne prisbelønte guiden. Med detaljerte fotografier av hvert steg i prosessen, gir Adam Danforth deg all den kunnskapen du trenger for å skjære opp fjærfe, kanin, lam, geit og svin. Lær hvordan du skaper de riktige forholdene for slakting, deler kjøttet og får frem smakfulle kjøttstykker. Danforth vektlegger alltid riktig mattrygghet og gir ekspert råd om nødvendige verktøy samt nyttige tips for frysing og emballering. Opplev den deilige tilfredsstillelsen ved å skjære opp ditt eget kjøtt.

Prishistorikk

Lavest
313 KR
Høyest
371 KR
Gjennomsnitt
322 KR
Median
320 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke WORKMAN PUBLISHING
Navn Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork
GTIN/EAN/ISBN 9781612121826
Kategorier Bøker