I boken 'Chinese Enough' deler Kristina Cho, forfatteren av den prisbelønte bakeboken 'Mooncakes and Milk Bread', sin personlige reise som førstegenerasjons amerikaner. Med 100 oppskrifter kombinerer hun tradisjonelle kantonesiske smaker med friske kaliforniske ingredienser og en midwestern tilnærming. Oppskriftene i 'Chinese Enough' utforsker den salte siden av matlaging, med retter som verken er helt kinesiske eller helt amerikanske, men som er 'kinesisk nok'. Boken inneholder et bredt utvalg av retter som passer ypperlig til ris, som for eksempel Triple Pepper Beef, Miso Pork Meatballs, og Seared Egg Tofu med Honning og Soyasaus. Retter som Smashed Ranch Cucumbers og Saucy Sesame Long Beans hyller den kantonesiske oppmerksomheten mot grønnsaker. I booken finnes det også et kapittel viet til gledene ved nudler, hvor tradisjonelle retter får nye og kreative vendinger fra et kalifornisk kjøkken, inkludert San Francisco Garlic Noodles og Creamy Tomato Udon. I tillegg lærer et kapittel om festretter leserne den kinesiske kunsten å bruke mat som en del av feiringen av livets høydepunkter.