Boken "Chop Chop" gir en introduksjon til klassisk nigeriansk husmannskost med hele 100 smakfulle oppskrifter, skrevet av matutforsker, kulinarisk antropolog og nigeriansk innfødt Ozoz Sokoh, kjent fra @kitchenbutterfly. I Nigeria er ordet 'chop' synonymt med mat og festligheter, mens 'chop chop' er en kallenavn for dem som elsker å spise. Det er ingen overraskelse at Nigeria har et helt vokabular dedikert til mat – med mer enn 50 anerkjente nasjonale språk og over 250 etnisiteter, er nigeriansk mat rik og variert, akkurat som folket. Denne boken fanger den imponerende komplekse smaken, ingrediensene og oppskriftene fra alle de seks regionene i Nigeria, presentert i en vakkert fotografert kokebok. I "Chop Chop" hyller Ozoz Sokoh klassisk og tradisjonell nigeriansk matlaging, og fremhever ingrediensene, smakene og teksturene som gjør denne maten både elsket og enkel å lage hjemme. Boken inneholder: en samling av klassiske og tradisjonelle nigerianske oppskrifter.