Alle som noen gang har laget ost hjemme, vet at omtrent tre fjerdedeler av hver gallon melk forvandles til et forvirrende biprodukt kalt myse. "Ikke kast mysen!" sier osteprodusent Claudia Lucero. I boken "Cooking with Whey" deler Lucero 60 kreative oppskrifter som utnytter myse, som er rik på protein, mineraler og vitaminer, og tilfører kremet konsistens og smak til maten. Søt myse, et biprodukt fra ostemaking, forbedrer bakverk og smoothies. Acid myse, produsert under yoghurting og kefir, er perfekt for å legge i saltet kjøtt, starte fermentering, og tilføre syrlighet til hovedretter. Fra brasiliansk limeade og jordbær havremelk til stekpanne cornbread, kraftkokt laks, honningkarameller, espresso martini, og mange flere uimotståelige oppskrifter på drikkevarer, supper, brød, desserter og hverdagsretter, er denne boken nøkkelen til å låse opp en herlig overraskende rekke måter å bruke myse på!