Crossroads representerer en ny tilnærming til plantebasert matlaging hvor smaken står i sentrum. Den anerkjente kokken Tal Ronnen, kjent fra sin restaurant i Los Angeles med samme navn, har utviklet et menykonsept som tilbyr spennende veganske retter uten bruk av soyabønner eller smakløst seitan. Sammen med sin kjøkkensjef, Scot Jones, forvandler han sesongens råvarer som grønnsaker, bønner, nøtter og korn til delikate måltider med inspirasjon fra middelhavskjøkkenet. Forestill deg varme skåler med pappardelle i tomatsaus, sprø gulrotsalater og flate brød fullastet med riste grønnsaker. I denne boka, som er en finalist for IACP Cookbook Award, deler Ronnen sine oppskrifter og viser leserne at de smakene vi elsker, enkelt kan gjenskapes i retter som ikke inneholder animalske produkter. Med enkle og tilgjengelige oppskrifter bringer Crossroads plantebasert kosthold ut av hippiekulturen og inn i en moderne kulinarisk opplevelse. Oppskriftene er vakkert fotografert og fremhever den feilfrie estetikken i hver rett.