Boken "Good And Cheap" viser at det er kjøkkenferdigheter, og ikke nødvendigvis budsjettet, som er nøkkelen til å lage fantastisk mat. Den er laget for dem som må være bevisste på hver krone, og spesielt for de som lever på det amerikanske matkupongsystemet, der man har et daglig budsjett på 4 USD. Denne kokeboken er fylt med deilige og sunne oppskrifter, samt tips som vil gjøre enhver kokk bedre. Fra smakfullt Spicy Pulled Pork tilByggeren Barley Risotto med Erter, og fra Chorizo og Hvit Bønne Ragù til Vegetar Jambalaya, inneholder boken mer enn 100 oppskrifter som maksimerer bruken av hver ingrediens og lærer bort økonomiske matlagingsmetoder. Det finnes oppskrifter for frokoster, supper og salater, lunsjer, snacks, store porsjonsmåltider – og til og med desserter som sprø, klissete Karamelliserte Bananer. I tillegg er det nyttige tips om smart handlestrategi og det minimale utstyret som kreves for å lykkes på kjøkkenet. For hver solgte kopi av "Good And Cheap" donerer forlaget en gratis kopi til en person eller familie i nød.