Vinner av en IACP Cookbook Award, er "How to Grill" den mest definitive guiden for alle grillentusiaster, enten du er en nybegynner eller en erfaren kokk. Denne omfattende boken, rikt illustrert med mer enn 1 000 fargebilder, fungerer som en trinn-for-trinn teknikkbok som tar deg med på en grundig oppdagelse av grillingens kunst. Boken viser 100 forskjellige teknikker, fra oppsett av en tre-nivå brann til grilling av prime rib, porterhouse, svinekjøttfilet eller kyllingbryst. Du vil lære de beste metodene for å røke ribbe, lage den perfekte burgeren, rotisere en hel kylling, og tilberede fisk på grillen. I tillegg er det teknikker for å grille pizza, skalldyr, grønnsaker, tofu, frukt og s'mores. Boken inneholder også over 100 splitter nye oppskrifter, inkludert Biff Ribs med kinesiske krydder, Grillet laksefilet med sennepsglasur, og Prosciuttovrikede rosmarin-grillede kamskjell, sammen med hundrevis av nyttige tips innblandet gjennom hele teksten.