WORKMAN PUBLISHING

Jang

Jang

Produktbeskrivelse

I denne banebrytende boken, den første på engelsk om emnet, deler Sør-Koreas beste kokk, Mingoo Kang, sine hemmeligheter til å lage mat med jangs – de essensielle sausene som utgjør fundamentet i all koreansk matlaging. Boken inneholder 60 enkle og tilgjengelige oppskrifter som viser hvordan jangs kan løfte både koreanske og vestlige retter til nye høyder. Som smør i fransk matlaging eller olivenolje i italiensk, er jangs sjelen i den koreanske kjøkken. Disse umami-sausene er til stede i hvert måltid, enten det er suppe, gryterett, salater, marinader eller til og med desserter, og tilfører dybde og kompleksitet til alle retter. Grunnlaget for de tre hovedtypene av jangs – gochujang, doenjang og ganjang – er enkelt: soyabønner, vann og salt tørkes, lagres og fermenteres i leirpotter, noe som lar dem trekke smak fra omgivelsene og utvikle seg til intenst smakfulle jangs. Få har en dypere forståelse av disse ingrediensene enn kokk Mingoo Kang, som har viet restauranten sin i Seoul til å utforske jangs. I sin første kokebok vever Kang sammen sin omfattende kunnskap om jangs med praktiske oppskrifter, noe som gjør denne boken til et uunnværlig verktøy for både nybegynnere og erfarne kokker.

Prishistorikk

Lavest
394 KR
Høyest
429 KR
Gjennomsnitt
413 KR
Median
407 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke WORKMAN PUBLISHING
Navn Jang
GTIN/EAN/ISBN 9781648291869
Kategorier Bøker