Håndlagde såper blir ekstra spesielle med tilsetning av melk! Såper beriket med melk er kremete og gir en dypere fuktighet enn de som lages med vann, takket være melkens naturlige oljer som gir hudfornyende næring. I "Milk Soaps" av den erfarne såpeprodusenten Anne-Marie Faiola, kjent for bøkene "Pure Soapmaking" og "Soap Crafting", gjøres prosessen enklere gjennom trinn-for-trinn teknikker og 35 oppskrifter på både vakre og nyttige såper. Forfatteren deler hemmelighetene for suksess ved bruk av ulike melketyper, som ku-, geit- og til og med kamelmolk, samt nødde- og kornmelk som mandel-, kokos-, hamp- og risemelk. Fotografiene i boken viser såpeprodusenter på alle nivåer hvordan de kan oppnå forskjellige farge- og formeffekter, inkludert trakt, virvler, lag og innsettinger. Enten man er nybegynner eller ekspert, gir denne fokuserte guiden til å lage melkebaserte såper en mulighet til å utvikle sine såpeproduksjonsferdigheter på nye og spennende måter.