Å dyrke grønnsaker og holde husdyr er bare starten på et vellykket gårdsliv – den ferske maten vil gå til spille med mindre du kan forberede, lage og bevare den på rett måte. I 'The Backyard Homestead Book of Kitchen Know-How' viser Andrea Chesman deg hvordan du knytter båndet mellom jord og bord. Boken dekker en rekke viktige teknikker, fra å kurere kjøtt og lage pølser til konservering av frukt og grønnsaker, male mel, arbeide med surdeig, bake brød uten knaing, lage gryteretter og stuinger tilpasset ulike kjøttutsnitt, samt å produsere fett som svinefett og talg. Du får også lære å sylte, lage smør og ost, produsere yoghurt, blanchere grønnsaker for frysing, lage syltetøy og gelé, tørke frukt og grønnsaker, og mye mer. Du vil tilegne deg essensielle teknikker som gjør at du får mest mulig ut av hjemmedyrkede råvarer, samt et bredt utvalg av enkle og velsmakende oppskrifter, hvor de fleste kan tilpasses med det du har tilgjengelig. Denne boken er et must for alle som ønsker å maksimere potensialet i egen matproduksjon.