I 'The Brisket Chronicles' tar grillmester Steven Raichlen deg med på en kulinarisk reise med over 60 enkle og uimotståelige oppskrifter for tilberedning av brisket – det mest allsidige og elskede kjøttstykket, perfekt både til grilling og matlaging i kjøkkenet. Opplev hvordan du kan løfte brisket til nye høyder: røyke det, grille det, brase det, konservere det, koke det, og til og med bake det inn i sjokoladekjeks. Texas-barbecue brisket er bare starten; blant oppskriftene finner du også Jamaica-inspirert Jerk Brisket og Koreansk Grillet Brisket. Raichlen presenterer en rekke smaksopplevelser, som Old School Pastrami og Kung Pao Pastrami, samt en perfekt Passover Brisket med tørket frukt og søt vin. For kjøttelskere inkluderer boken også en oppskrift på Jakes Double Brisket Cheeseburgers. Med Dutzener av uvurderlige tips lærer Raichlen deg hvordan du skal håndtere, forberede og oppbevare kjøttet for maksimal mørhet og smak. Du får også flere deilige oppskrifter laget for å bruke opp rester, som Brisket Hash, Brisket Baked Beans, Bacon-Grilled Brisket Bites, eller for en virkelig forbløffende opplevelse, Kettle Corn med Burnt Ends. I tillegg anbefales det ulike tilbehør for å fullføre måltidet.