Den tredje utgaven av "The Wine Bible" er den bestselgende vinboken i Amerika, nå fullstendig revidert, oppdatert og i farger! Denne boken har vunnet hjertene til både nybegynnere som tar sine første skritt inn i vinverdenen, samt erfarne vinelskere, sommeliers, restauratører og bransjeinsidere. Den er en omfattende, underholdende og autoritativ kilde, vakkert skrevet og uendelig interessant. Hver side gir leseren en dyp forståelse av vinens grunnleggende elementer – fra vinmarkene og druesortene til klimaet og terroiren. I tillegg er det fylt med lidenskapelige kommentarer, tips, anekdoter, definisjoner, illustrasjoner, kart, etiketter og over 400 fargefotografier. Denne oppdaterte utgaven inneholder også nye kapitler om Storbritannia, Kroatia og Israel, en seksjon kalt "In the Beginning... Wine in the Ancient World", en gjennomrevidert del om Great Wines med anbefalte flasker å prøve fra hver nasjon og region, samt utvidede kapitler om Frankrike, Italia, Australia, Sør-Amerika og USA. Her finner du også et dypere druene-glossar med over 400 varianter, samt en utvidet seksjon om å mestre vin.