Food Cure, The: Clinically Proven Antioxidant Foods To Prevent And Treat Chronic Diseases And Conditions
Produktbeskrivelse
Moderne medisin har gjort betydelige fremskritt innen behandling av akutte tilstander som traumer, infeksjoner, brannskader og benbrudd. Likevel er suksessen når det gjelder kroniske sykdommer, som Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom og diabetes, langt mer begrenset. Årsakene bak mange av disse kroniske sykdommene er fremdeles ukjente, men det er godt kjent blant helsepersonell at minst 50 % av alle kroniske sykdommer kunne vært forebygget med kostholdsjusteringer. "Food Cure" presenterer banebrytende kostholdsremedier basert på antioksidanter som kan bidra til å forebygge og behandle kroniske sykdommer, og som hittil har vært skjult i den omfattende vitenskapelige litteraturen, ofte utilgjengelig for offentligheten. I denne boken vil du oppdage en skattekiste av kostholdsvaner fra titalls millioner mennesker over hele verden; avdekke hemmelighetene bak den helbredende kraften til antioksidanter i plantebasert hel mat; lære hvordan du trygt og effektivt kan forebygge og behandle alvorlige sykdommer og kreft med mat rik på antioksidanter; forstå hvorfor fisk er viktig for hjernehelsen; og mye mer. Boken gir deg en innsikt i hvordan enkle kostholdsendringer kan ha en stor innvirkning på helsen din.