Feir gledene ved Patrick O'Brian's anerkjente Aubrey/Maturin serie med denne sjarmerende kokeboken, som er fylt med mat og drikke som ofte følger Jack Aubrey og Stephen Maturins reiser. Her finner du autentiske og praktiske oppskrifter på retter fra 1700- og tidlig 1800-tall som Burgoo, Drowned Baby, Sea-Pie, Solomongundy, Jam Roly-Poly, Toasted Cheese, Sucking Pig, Treacle-Dowdy, og selvfølgelig Spotted Dog. Boken inneholder også historiske notater om opprinnelsen til rettene, samt seksjoner om tilberedning av steker, puddinger og hevede paier. Dette er en strålende kokebok som er prydet med lærde innspill om både maritim og gastronomisk historie. Den er grundig undersøkt og skrevet med en prosa som er nesten like morsom som O'Brian selv. Dette er en lettlest kokebok, samt et nyttig kompendium til en fantastisk romanserie og et nylig åpnet vindu inn i en tid som nå nesten er 200 år gammel.