Har du nylig oppdaget sellerirot i butikken? Kanskje du fikk vannmelonrettika i en pakke fra Abel & Cole? Eller fanget pastinakk blikket ditt på bondens marked? Selv grønnsaker som du tror du kjenner, som kål eller rosenkål, vil gi deg en ny smaksopplevelse med de rette oppskriftene. Becky Selengut har gjort det til sin misjon å forvandle mindre populære – eller til og med lite likte – grønnsaker som okra til uimotståelige retter. Nøkkelen ligger i å vite hvordan man tilbereder og serverer dem, samt hvilke urter og krydder som bør brukes. I 'Misunderstood Vegetables' fremhever Selengut 25 forskjellige grønnsaker, med oppskrifter som er ledsaget av historiske perspektiver, trinn-for-trinn-forberedelser og oppbevaringstips. Boken er organisert etter sesong og inkluderer oppskrifter som Fetasalat med sitrus og Grillet mangold med krydret chileolje. Dette er en uunnværlig kokebok for den som er nysgjerrig på planter, og vil inspirere leserne til å oppdage og bruke underutnyttede og uvanlige grønnsaker som aldri før.