Gift, kniver og kuler preger Agatha Christies fortellinger, men også mat spiller en sentral rolle. Mat er en viktig del av hennes univers; den bidrar til å skape stemninger, utvikle karakterer og, ikke minst, til å begå mord. Denne uimotståelige kokeboken tilbyr en enkel oppskrift på mat eller drikke for hver av de 66 kriminalromanene skrevet av «Dødsdama». Karen Pierce har nøye valgt ut et smakfullt utvalg av fascinerende retter nevnt i Agatha Christies samlede verker, og hun har gjenskapt oppskriftene for å tilfredsstille vår kulinariske nysgjerrighet. Oppskrifter inkluderer blant annet Perfekt Kaffe (Den mystiske Affären på Styles), Riskrem (Mordet på Kapellet), Østers Rockefeller (Mord på Orientekspressen), Sitron Squash Cocktail (Død på Nilen) og «Thomas Roger's» poteter (Og så var det ingen igjen). Lær hvordan du lager en utsøkt omelett, hvordan du steker et lammelår perfekt og hvordan du serverer biff med pommes frites til riktig tid. Samlingen gir også innsiktsfulle detaljer om oppskriftenes historie og deres kontekst i Christies liv.