Nesten tjue år etter utgivelsen av 'Land of Plenty', som av mange regnes som en av de største kokebøkene gjennom tidene, reiser Fuchsia Dunlop tilbake til regionen hvor hennes egen kulinariske reise begynte. I denne nyeste utgivelsen har hun beriket det opprinnelige repertoaret med over 70 nye oppskrifter, og gir leserne muntre beskrivelser av de fantastiske smakene og teksturene som preger det sichuanesiske kjøkken. 'The Food of Sichuan' viser hjemmekokker hvordan de kan gjenskape klassikere som Mapo Tofu, Twice-Cooked Pork og Gong Bao Chicken, i tillegg til en tradisjonell samling av kalde retter, inkludert Bang Bang Chicken, Numbing-and-Hot Dried Beef, krydret agurksalat og grønne bønner i ingefær saus. Med nydelig mat- og reisefotografi, samt en utøkt kulinarisk og kulturell historie om regionen, gir 'The Food of Sichuan' en fascinerende innsikt i et av verdens mest bemerkelsesverdige kjøkken.