WW NORTON & CO

The Food of Sichuan

The Food of Sichuan

Produktbeskrivelse

Nesten tjue år etter utgivelsen av 'Land of Plenty', som av mange regnes som en av de største kokebøkene gjennom tidene, reiser Fuchsia Dunlop tilbake til regionen hvor hennes egen kulinariske reise begynte. I denne nyeste utgivelsen har hun beriket det opprinnelige repertoaret med over 70 nye oppskrifter, og gir leserne muntre beskrivelser av de fantastiske smakene og teksturene som preger det sichuanesiske kjøkken. 'The Food of Sichuan' viser hjemmekokker hvordan de kan gjenskape klassikere som Mapo Tofu, Twice-Cooked Pork og Gong Bao Chicken, i tillegg til en tradisjonell samling av kalde retter, inkludert Bang Bang Chicken, Numbing-and-Hot Dried Beef, krydret agurksalat og grønne bønner i ingefær saus. Med nydelig mat- og reisefotografi, samt en utøkt kulinarisk og kulturell historie om regionen, gir 'The Food of Sichuan' en fascinerende innsikt i et av verdens mest bemerkelsesverdige kjøkken.

Prishistorikk

Lavest
367 KR
Høyest
387 KR
Gjennomsnitt
377 KR
Median
375 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke WW NORTON & CO
Navn The Food of Sichuan
GTIN/EAN/ISBN 9781324004837
Kategorier Bøker