Vi vet at kostholdet vårt påvirker helsen vår. Men er det mer ved ordtaket 'du er det du spiser'? I boken 'What Your Food Ate' forbinder geologen David R. Montgomery og biologen Anne Biklé trådene mellom landbruk og medisin. De peker på den ofte oversette delen av et sunt kosthold: hvordan vi dyrker maten vår. Gjennom en reise fra forskningslaboratorier til feltene til regenerative bønder, avdekker de vitenskapelig og historisk bevis for hvordan landbrukspraksiser – ofte skadelige for mikrobielle partnerskap – påvirker jordhelsen og former typen og mengden helsebringende mineraler, fettstoffer og fytokjemikalier i avlingene, kjøttet og melken vår – og dermed også i oss selv. Å forstå disse sammenhengene har dype implikasjoner for hva vi spiser og hvordan vi dyrker det, både nå og i fremtiden. 'What Your Food Ate' er et avsluttende verk fra anerkjente forfattere, og forteller en historie som både er tankevekkende og inspirerende: det som er bra for jorden, er også bra for oss.