Yanisa Sirikantraporn

Food Truck Business Plan Handbook to Help Food Truck Event Planners or Beginners to Manage Food Trucks. Strategies of Interior Décor, Food Choices,

Food Truck Business Plan Handbook to Help Food Truck Event Planners or Beginners to Manage Food Trucks. Strategies of Interior Décor, Food Choices,

Produktbeskrivelse

Er du klar til å lære alt om hvordan du starter ditt eget food truck-virksomhet og, viktigst av alt, hvordan du holder den suksessfull? Å starte en liten bedrift er utfordrende, men matvarebilsmarkedet vokser raskt. De siste fem årene har bransjen opplevd en enorm vekst som følge av økt etterspørsel etter spesifikke matalternativer, inkludert plantebaserte, miljøvennlige alternativer, samt kostholdsvennlige retter. Ny teknologi og sosiale medier har ytterligere støttet denne utviklingen, noe som gir matbiler muligheten til å nå mye større publikum og tilby forhåndsbestilling. Med veksten i bransjen har også prosessene for tillatelser blitt mer strømlinjeformet, noe som reduserer ventetiden betydelig. Forskning viser at food trucks appellerer til livsstilen til millennials. Til tross for pandemiens påvirkning i 2020, viser markedsundersøkelser at inntektene i industrien forventes å fortsette å vokse med over 7% de neste ti årene, noe som er 2% høyere enn tradisjonelle butikker.

Prishistorikk

Lavest
181 KR
Høyest
218 KR
Gjennomsnitt
186 KR
Median
185 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Yanisa Sirikantraporn
Navn Food Truck Business Plan Handbook to Help Food Truck Event Planners or Beginners to Manage Food Trucks. Strategies of Interior Décor, Food Choices,
GTIN/EAN/ISBN 9781990409486
Kategorier Bøker