«How to Cook That Dessert Cookbook: Pastries, Cakes and Sweet Creations» av Ann Reardon er en uunnværlig kokebok for alle som elsker å lage søte fristelser. Med en stor tilhengerskare verden over, tilbyr Reardon en lettfattelig og inspirerende tilnærming til baking gjennom sin populære YouTube-kanal, How to Cook That. Hun er ikke bare en erfaren konditor, men også en matvitenskapsmann, noe som gir leserne en unik forståelse av de vitenskapelige prinsippene bak bakingen. Denne boken inneholder trinn-for-trinn-oppskrifter for å lage alt fra spektakulære kaker til delikate bakverk, som garantert vil imponere både familie og venner. Reardon deler sine tips og triks for å skape fantastiske sjokolade- og dessertkreasjoner, samtidig som hun bringer inn sitt smittende gode humør og kjærlighet til matlaging. #1 bestselger i sjokoladebakst, konfektdesserter, bakverk, og mer, gjør denne boken til et must-have for både nybegynnere og erfarne bakere som ønsker å ta sine ferdigheter til nye høyder.