The Complete Pressure Canning Cookbook for Beginners
Produktbeskrivelse
Bevar smaken av dine favorittretter på sitt beste til enhver tid med "The Complete Pressure Canning Cookbook for Beginners". Denne trygge og praktiske guiden gir deg en trinn-for-trinn tilnærming til å konservere lavsyrefødevarer som du virkelig setter pris på. Fra suppene og stuene du liker, til måltider på glass, samt viktige basisvarer som buljong og bønner, er trykkoking en tradisjonell håndverksteknikk som lar deg trygt og rimelig bevare maten familien din elsker. Med denne kokeboken vil du oppdage hvor enkelt det er å bruke trykkoking, få innsikt i vitenskapen bak trygg matbevaring og nyte deilige oppskrifter som kan berike ditt kjøkken og mette familien din. Forbered deg på å lære om: * Hva er trykkoking og hvordan skiller det seg fra andre bevaringsmetoder? Er det bedre? Hvorfor? (finn all informasjonen her) * Mer enn 80 kreative, sikre og populære oppskrifter for trykkoking, inkludert: buljonger, supper, gryteretter, samt kjøttretter med både vilt og fisk; samt måltider på glass.