Som grunnlegger av det elskede yoghurtfirmaet The White Moustache, bringer Homa Dashtaki inn de tradisjonelt iranske metodene for yoghurtproduksjon som hennes familie har benyttet i generasjoner. Hennes lidenskap resulterer i et engasjerende fokus på en ny ingrediens: valle, den gyldne væsken som ekstraheres ved å sile hjemmelaget yoghurt. I boken 'Yogurt & Whey' presenterer hun 100 oppskrifter som spenner fra eldgamle sees-rogh til rom-cocktails, fra ghormeh sabzi til sitronmarengspai. Dashtaki vever nostalgiske og innovative retter sammen, noe som gjenspeiler hennes mange år med dedikert yoghurtproduksjon og en kjærlighet for hver dråpe valle. La deg fascinere av valleens friske syrlighet i en sommergazpacho eller en kanne med ananas-margaritas. Opplev de sprø kantene den gir til kremede pannekaker. Beriket med håndtegnede illustrasjoner og drømmeaktige fotografier, er 'Yogurt & Whey' en vakker hyllest til iranske yoghurttradisjoner — både fortid, nåtid og fremtid.