I 'Your Home Izakaya' tar kokken Tim Anderson oss med inn i den mangfoldige og kreative verden av izakaya, hvor alt er lov og smakene står i sentrum. Denne boken, som ble anerkjent av Financial Times som en av årets beste bøker i 2021, inneholder over 100 smakfulle oppskrifter som viser hvordan man kan lage enkle, men imponerende retter hjemme. Izakaya begynte som sake-butikker hvor kundene kunne nyte drikke på stedet, men utviklet seg snart til å inkludere mat. Maten som tilbys er lett å lage og perfekt for sosiale sammenkomster, og fungerer utmerket som snacks mellom drinkene. Her finner du alt fra Radise- og Reddik-salat, til Søtmais med Soyasaus-smør, samt Kryddret Sesam Ramen-salat og Udon Carbonara med Bacon Tempura. Oppskriftene krever ingen spesiell utstyr, og gir deg muligheten til å lage mat som imponerer, samtidig som de er enkle å følge. I tillegg er det en nyttig guide for hvordan du kan fylle opp en japansk bar, samt tips til noen utvalgte cocktailer. 'Your Home Izakaya' er derfor den ideelle boken for alle som ønsker å lage festlig mat til middagsselskap med minimal anstrengelse og maksimal glede.