Yrkeslitteratur

Menyer, mat og måltider i harmoni

Menyer, mat og måltider i harmoni

Produktbeskrivelse

Boken 'Menyer, mat og måltider i harmoni' av Helge Jørgensen er en essensiell ressurs for alle som ønsker å forstå kunsten å kombinere menyer, mat og måltider. Enten du jobber i restaurantbransjen eller bare ønsker å forbedre din egen matlagingskunnskap, gir denne boken deg verktøyene til å skape minneverdige måltidsopplevelser. Spesielt rettet mot studenter som utdanner seg innen mat- og serveringsfag, er innholdet også svært relevant for alle som tilbereder og serverer mat i både kommersielle og ikke-kommersielle sammenhenger. Jørgensen tar for seg de grunnleggende prinsippene bak en vellykket måltidsopplevelse, som ikke bare tilfredsstiller kundene, men også bidrar til god ernæring og økonomisk bærekraft for virksomheter. Boken er strukturert i tre deler: menykunnskap, matkunnskap og måltidskunnskap, noe som gjør det lett å navigere gjennom de ulike aspektene av matlaging og servering. Med denne kunnskapen i ryggen, vil du være godt rustet til å møte forventningene til dine kunder og skape uforglemmelige måltider.

Prishistorikk

Lavest
449 KR
Høyest
449 KR
Gjennomsnitt
449 KR
Median
449 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Yrkeslitteratur
Navn Menyer, mat og måltider i harmoni
GTIN/EAN/ISBN 9788258406294
Kategorier Bøker